Ostosten tekeminen

Voit tilata tuotteita käyttämällä verkkokaupan ostoskoria. Tilauksesi vahvistetaan sähköpostitse. Mikäli et jostain syystä saa vahvistusta tilauksestasi, olethan yhteydessä liikkeeseemme.

Mirka Pukineen verkkokaupan valikoima vastaa osittain työhuoneemme valikoimaa. Osa tuotteista valmistetaan vasta tilauksen saavuttua.Pyrimme pitämään verkkokaupan ajan tasalla, mutta jos materiaali on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Huomioithan, että tilauksesi on vahvistettu vasta, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä verkkokauppaamme. Tietojanne käytetään vain tilausten käsittelyyn, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Verkkokaupassa voi maksaa kaikkien pankkien verkkotunnuksilla.
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Tuotteiden hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Toistaiseksi ilmaiset käsittely- ja toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


Koko-opas

Vaatteiden koot noudattavat yleisesti käytettäviä kokomerkintöjä XXS-XXXL.  Oheisen mittataulukon avulla voit tarkistaa oman kokosi. Mitat ovat vartalon mittoja alusvaatteiden päältä mitattuna; rinnanympärys ja lantion ympärys leveimmältä ja vyötärön ympärys kapeimmalta kohdaltaan mitattuna.

Mikäli olet epävarma koosta, autamme sinua mielellämme oikean koon löytämisessä. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.


Toimitukset

Pyrimme toimittamaan tilaukset postiin 2-7 arkipäivän kuluessa. Jos toimituksella on kiire, mainitsethan siitä tilauksen yhteydessä. Osa tuotteista valmistetaan vasta tilausten perusteella jolloin toimitusaika saattaa olla pidempi. Voit tiedustella toimitusaikaa myös etukäteen!

Tuotteet toimitetaan Itellan välityksellä. Voit halutessasi seurata lähetyksen kulkua seurantanumerolla. Käsittely ja toimitus toistaiseksi veloituksetta. Emme toimita tilauksia postiennakolla.


Vaihto ja palautukset

Toivomme, että olet tyytyväinen Mirka Pukineesta  tekemiisi ostoksiin. Jos kuitenkin jostain syystä tahdot palauttaa tilaamasi tuotteet, voit tehdä sen neljäntoista (14) päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja tuotelaput kiinni. 

Ennen kuin palautat tuotteen, ilmoitathan palautuksesta sähköpostitse.

Sähköpostiosoite mirka(at)mirkapukine.fi

Hyvitämme tuotteen ja palautuspostimaksun hinnan, kun olemme vastaanottaneet lähetyksen ja tarkastaneet, että palautetut tuotteet täyttävät yllä mainitut vaatimukset. (Raha palautuu 20 päivän kuluessa vastaanotosta.)

Palautusosoite: Mirka Pukine Oy, Kauppatie 26, 73200 Varpaisjärvi