Mirka Pukine Oy

Pohjois-Savossa, pienen Varpaisjärven kylän keskustassa sijaitsee kankaita, nappeja ja tekemisen riemua pursuava työhuone, Mirka-malliston koti, jossa tuotteiden suunnittelu, kehittely, ideointi ja intoilu tapahtuu.
 

Mirka Pukineen vaateajattelu perustuu käyttömukavuuteen, ajattomaan muotoiluun ja hukkatekstiilin hyödyntämiseen.

Harkiten haalittu materiaalivarasto pitää sisällään niin uniikkeja aarteita menneiltä vuosikymmeniltä kuin klassista laatua tehtaiden ylijäämäpakoiltakin. Myös ompelimojen leikkuujäämät ja kotitalouksien poistot jalostuvat käsissämme laatuvaatteiksi.

Yksinkertaiset mallit saavat erilaisen ilmeen kankaan vaihtuessa ja näin ollen voi persoonansa mukaisen asun meiltä löytää niin railakas retroilija kuin hillitty harmaisiin pukeutujakin. Tyylistä ei tingitä ja mieluisa mekko on yksi elämän isoja iloja!

Mallistoajattelumme on joustavaa. Uusia kokonaisuuksia kuvataan ispiraation iskiessä, mutta kaikki mallistomme ovat jatkuvasti saatavilla. Kannattaa siis kysäistä! Jos olet kiinnostunut vaikkapa taskumekosta, mutta mieluisaa väriä ei löydy nettikaupan valikoimasta, laita viestiä ja kerro toiveestasi. Useimmiten toiveet saadaan toteutettua. Ikiomia Mirka Pukineita ihmisten yllä voit selata "Kodin löytäneet"- sivultamme.

Pääasiassa valikoimamme koostuu monikäyttöisistä, niin arkeen kuin hieman hienompaankin menoon asustettavista mekoista ja tunikoista. Sekä tietenkin huippumukavista takeista!

Toisinaan vaatteemme pääsevät mukaan myös niihin elämän kaikkein juhlavimpiin hetkiin kuten omiin häihin tai iltapukujuhliin. Silloinkin lähdemme suunnittelussa liikkeelle perusmallistostamme, josta valikoidaan pohja unelmamekolle. Runsaasta kangasvarastostamme etsimme huolella ne omimmat ja pukevimmat vaihtoehdot ja suunnittelemme yhdessä yksityiskohdat. Juhla-asun hinta määräytyy materiaalin ja työn määrän mukaan, joten hinta arvioidaan aina yksilöllisesti suunnitteluvaiheessa.

(Jos pukuhaaveesi noudattaa vallitsevaa trendiä ja on löydettävissä myös ilta- ja morsiuspukuliikkeestä, suosittelemme kääntymään niiden tai tilausompelimon puoleen. Jos taas halajat omaperäisempää ja ympäristöystävällisempää, saattaa Mirka Pukine tarjota ratkaisun.)

Ekologisuus tarkoittaa meille kierrätysmateriaalin hyödyntämisen lisäksi myös sitä, että emme valmista ylimääräistä. Pienestä työhuonemyymälästämme löytyy aina soviteltavaa, mutta suurin osa tuotteistamme valmistetaan vasta tilauksen jälkeen. Silti saamme mekkosi postiin jo muutamassa arkipäivässä ja takin parissa viikossa! Täsmätuotantoa parhaimmillaan. Valikoiman Mirka Pukineita löydät myös Tampereelta, KotiMai Design-putiikista Sammonkadulta.

Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito, joustava alihankkijaverkosto ja pienen yrityksen ketteryys tekevät Mirka Pukineesta luotettavan ja helpon yhteistyökumppanin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin - otathan siis empimättä yhteyttä vaateasioissa.